tiistai 22. huhtikuuta 2008

Niiskutusta

Nuha vaivaa, niin minua kuin lastakin. Mies on säästynyt sentään. Tuntuu pahalta kun pikkuinen yskii unissaan eikä häntä oikein osaa mitenkään auttaa. Yöksi laitoin sipulisilppua kangaspussiin ja tyynylle, mutta liekö siitä ollut apua.

Viikonloppuna olimme mökillä yötä. Menimme lauantaina ja tulimme sunnuntaina illansuussa pois. Sää oli hieno ja lumet olivat melkein jo lähteneet. Olisi tehnyt mieli tarttua haravaan muttei oikein sunnuntaina viitsinyt. Pitäisi mennä joku arkipäivä uudelleen ja siivoilla mökkiä ja pihamaata. Ruusujakin voisi vähän leikata.


Rupesin päättelemään muutamaa (=muovikassillinen) isoäidin neliötä, jotka olen ajat sitten virkannut ja joista on tarkoitus tulla jonkinlainen peitto tai viltti. Harmi vain etten en oikein pidä käyttämistäni väreistä, sillä peitosta tulee tumma ja ankea. Enpä aikoinani juuri suunnitellut värejä tai kuvioita sen kummemmin, päätin vain virkata kaikista langanlopuista neliöitä. Mutta tuo päätteleminen, se se vasta on ihanaa! Miksiköhän olen jättänyt peittoprojektin kesken juuri tuossa vaiheessa?

Ei kommentteja: